8.10.2013

Turun ruoka-, viini- ja kirjamessut 2013

Tuli sunnuntaina pyörähdettyä Turun messukeskuksessa, siellä oli viimeistä päivää pystyssä kirjamessut sekä ruoka- ja viinimessut. Kaikkien messukokemusten jälkeen, jotka lähinnä Helsinkiin ovat rajoittautuneet, jäi Turusta hieman puiseva kuva käteen. Alunperin lähdin tosiaan kirjamessuille, mutta kyseinen puoli oli kuin kuollut pystyyn. Osasto kiistamattomasti haisi vanhalle sukalle joka on lojunut viikonpäivät sängyn alla kahden kuukauden kestäneen jokapäiväisen käytön jälkeen ja osastojen pitäjät näyttivät siltä kuin olisivat voineet olla missä tahansa muualla kuin messuilla juuri sillä hetkellä.
Ruoka- ja viinipuoli puolestaan oli houkutteleva kaikkien väriensä ja esillepanojensa puolesta. Ja ehkä niiden maistiaisten myös. Osastojen pitäjät olivat oikeasti panostaneet osastoihinsa ja kertoivat innoissaan tuotteisaan jos sattui hetkeksikään pysähtymään osaston eteen.
Huomenna ja torstaina on avoimet ovet, tehdään ykkösten ja kolmosten kanssa pienissä ryhmissä asiakastyö, jonka teemana on joulu.
Ja pakkko tämänkin blogin puolella on päästä hehkuttamaan, lähden lauantaiaamuna ystäväni ja hänen äitinsä kanssa Lontooseen, joten siitäkin on postausta tälle puolelle tulossa kun reissusta rähjääntyneenä ja todennäköisesti rutiköyhänä palaan takaisin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti