24.11.2013

Työssäoppiminen jatkuu

Toinen viikko takana, paljon uutta taas oppinut (tähän hyvänä esimerkkinä voin sanoa kranssien paketoinnin opettelun joita paketoin kuluvan viikon aikana noin 60 kaikenkaikkiaan) mutta suurin koppi on ollut kassalla oleminen. Aluksi pienen jännityksen jälkeen sekin alkoi sujumaan ja nykyään uskallan jopa mennä kysymään jos asiakas tarvitsee apua ja osaan jopa auttaa! Jes, tää alkaa sujumaan niin kuin pitääkin.
Ensiviikon perjantaina alkaa näyttö, joka jatkuu seuraavan viikon asiakaspalvelun muodossa. Hiukan laittaa jännittämään, mutta kyllä siitä selviää. Ainakin toivottavasti.
Viikolla on tullut kuljettua pienessä sumussa, on niin väsynyt olo jatkuvasti ja koti-ikävä vetää mieltä vähän alaspäin. Teki tosi monesti mieli vain lähteä lätkimään työpäivän jälkeen ja mennä kotiin. Ihan oikeaan kotiin Etelään, mutta jotenkin sen vain tietää että niin ei voi tehdä vaikka kuinka haluaisikin. Ensiviikon jälkeen puolet jo takana, joten ei enää kannata luovuttaa ja viihdyn Pentikissä hyvin vaikka päivät ovat pitkiä bussikulkemisen takia, mutta kyllä mä sen kestän. Oon supernainen.
 [1] Koska bussimatkailua jokailta pimeydessä [2] Kuorman purun ihanuudet, laatikoita tuntui olevan sen miljoona [3] Tää pääsiäismuna tai joulupukinpaja, kuten haluaa itse todeta on Pentikin lähellä. Ja oon oikeasti varma että se on pääsiäismuna.
[1] Noita laatikoita oli lattiasta varmaan kaks ja puolmetriä ylöspäin. Hyr. [2] Kaikki noi Pentikin käsintehdyt joulukoristeet on ehkä ihanimpia ikinä, voisin ottaa vaikka kaikki mukaani sieltä [3] Koska joulukranssien paketointi oli ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti