30.11.2013

Veitsi oikealle, haarukka vasemmalle.

Kolmas viikko on takana ja tajusin juuri että puolivälin raja on rikki maanantaina. Kotiin päin siis ollaan jatkuvasti menossa, vähän hölmöltä se tuntuu mutta niin. Päivittäin asiakkaiden paljous vain lisääntyy ja hieman hirvittää tulevan lauantain työpäivä, sillä verorahojen palautus on 4 päivä... Lauantai, eli 7. päivä tulee olemaan niin kiireinen että melkein ihan jopa pelottaa. Mutta kyllä siitä selviää, koska ei ole muutakaan mahdollisuutta.
Viikko on mennyt aika pitkälti siinä, että olen uusinut kaikkien neljän pöydän kattaukset mitä Matkuksen Pentikissä on. Ainoa missä meni kauemmin kuin yksi päivä oli lastenosaston pöytä, inspiraatio oli niin kaukana kuin vain pystyi olemaan ja siksi torstaina aluksi purin kuorman ennen kuin menin jatkamaan kattauksen tekoa, joka alunalkajaa tuntui mahdottomalta. Mahdotonta se ehkä olisi ollutkin, ellei lastenosastolla ollutta kaappia olisi myyty ja pakattu lähtökuntoon. Siellä olleet tavarat menivät kattauspöytään ja päivä pelastettiin. Hurraa.
Mulla alkoi myös näyttö perjantaina ja se jatkuu koko seuraavan viikon. Jaiks, kai siitä selviää vaikka aluksi se pelottikin että millaista hirvitystä se tulee olemaan, mutta tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin.
Jopa koti-ikävä, joka on kurjasti varjostanut parin viikon ajan mun työssäoppimista, alkaa pikkuhiljaa lähtemään ja voin taas nauttia täällä olemisesta, vaikka se ei samalta tunnukkaan kuin yleensä. Jokin on muuttunut, enkä mä tiedä mikä. Ehkä se olen vain mä itse, sillä täällä on kaikka kohdillaan samalla tavalla kuin aina ennenkin. Kuka tietää.
Neljännestä pöydästä minkä tein perjantaina ei ole kuvaa koska se liittyy näyttöön ja siis voi luoja. Iik.

2 kommenttia:

  1. todella kivoja kuvia c: hienoti katoit! ja kyllä se siitä :o!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se siitä, tiedetään :D ja puolväli on iha just rikk ini on se jopa jees(:

      Poista