30.3.2013

Neljä ja viisi seitsemästä

Viikko neljä

Pari viikkoa jäljellä, viime viikko meni melkein puolet viikosta poikkeuksetta kellarissa jossa niinsanotusti räjähti. Keskiviikkona Emilia meni käymään siellä, tuli kuin valkoinen lakana takaisin. Kellariin oli ilmestynyt jostain seitsemän täyttä rullakkoa. Kun me puolenpäivän aikaan selvittiin kellariin, postimies tuli vähän meidän jälkeen kellariin ja toi kolme isoa lavaa tavaraa ja epätoivo kouraisi mahanpohjaa, ihan tosi. Ei muuta kuin töihin, torstaina sama kaava jatkui. Myöhemmin kun kolme lavaa saatiin tyhjiksi, jostain ilmestyi yksi lava lisää..
Viikko meni nopeasti, ainoa miinus oikeastaan oli se että Emilia lopetti torstaina tai oikeastaan lauantaina mutta mun kanssa viimeinen päivä oli torstai... Oli jännää huomata, kuinkaviimeinen tunti torstaina veti herkäksi. Sain uuden ystävän, todella omituisesta paikasta. Oli näköjään ihan hyvä ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä riskialttiisti Kuopioon työharjoitteluun, täältä on hyvä palata yhtä ystävää ja monia nauruja rikkaampana kotiin.
Viikko viisi

Nelipäiväinen viikko, perjantai oli vapaa koska pitkäperjantai.Seurana oli kolme ensimmäistä päivää Maija, joka oli tettimässä. Ihan mukavaa se oli, vähän seuraa kun muuten on yksin tekemässä tosi paljon. Viikko meni todella nopeasti ja keskiviikkona Jola kävi kääntymässä, puhuttiin arvioinnista sun muusta ja siitä miten on ylipäätään mennyt. Hah, kolmonen työssäoppimisesta napsahti enkä laita vastaan yhtään, kaikki se tekeminen on ollut ihan tekemisen arvoista ja tyytyväisenä otan sen kolmosen Winhaan.
Koko viikko on mennyt pienessä kuplassa, koska viikonlopun aikana iski inhottavaakin inhottavampi flunssa. Kuumetta ei ole, nenä vain tuppaa vuotamaan ja kurkkua aristaa. Vitamiinilisiä on tullut viikonpäivät nyt syötyä, joten eiköhän se pikkuhiljaa ala olla selätetty tauti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti