20.9.2012

Salaisesta palvelusta soitettiin ja käskettiin tehdä sikamagee analyysi

Laajan tuotevalokoiman omaava yritys on perustettu vuonna 2003, joka on maailmanlaajuinen. Suomessa myymälöitä on viisi, Helsingissä kolme ja Tampereella sekä Turussa yksi. Sivuston mukaan myös kesäisin myymälän "kesäkauppoja" voi bongata erilaisilta festareilta.
Tuotteita on laaja kirjo, aina vaatteista ja asusteista piilolinsseihin, hiuskuituihin, rastoihin ja hiusväreihin koruja tai sukupuolta unohtamatta. Myymälöissä on tarjolla vaatteita niin miehille, kuin naisillekkin ja myös pienille löytyy potkpukuja ect. Helsingissä oleva Kampin Cybershop tarjoaa myös satunnaisesti lippuja erilaisiin tapahtumiin, jotka asiakaskuntaa kiinnostavat.
Cybershopia on kuvattu "alakulttuurien" mekaksi, sen tumman sävyn vuoksi. Erityisesti gooteille sekä punkkareille kauppa on mieleen tummien vaatteiden sekä niittien paljouden vuoksi, mutta myös hipit, reivaajat sekä ihmiset ilman mitään suurempaa tyylisuuntausta löytävät vaatteita Cyberistä. Suurin osa asiakaskuntaa on yläaste ja lukio/ammattikouluikäisiä nuoria, mutta vanhemmatkin voivat tehdä löytöjä kyseisestä kaupasta, kunhan ensin raivaa tiensä kaikenkarvaisten- ja väristen lävitse.
Cyber on laadukas, mutta samalla edullinen. Kalliitakin vaatteita löytyy, mutta suurimmaksi osaksi hinta on lähestulkoon kaikelle kansalle sopivaa. Vaikka kauppa saattaa ulkoata päin vaikuttaa synkältä, sisältä voi paljastua todellisia neonvärisiä unelmia, joita ei jokaisesta vastaan tulevasta kaupasta saa.
Kauppa etsii myös jatkuvasti uusia malleja nettikauppansa sivuille tuotteita esittelemään. Jokaisen tyyli on omannäköinen ja uniikki, mikä ei ole ongelma malliksi hakiessa, sillä kaupan tuotevalikoimakin on laaja. Kaupan antamien tietojen mukaan myöskään koko ei ole este, kunhan asennetta löytyy. Myöskään aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä, asenne ratkaisee tässäkin.
Sivusto on mielestäni selkeä, tuotteet on eroteltu helposti ja nopeasti käytettäviksi miesten, naisten sekä lapsien omilla kategorioilla. Kaupan sivujen selausta helpottaa myöskin se, että korut, muut asusteet sekä oikeastaan kaikki on eroteltu, eikä lyöty yhteen nippuun.
Sivusto antaa samanlaisen kuvan ulkoasullaan, kuin kaupan ulkopuolikin; se on tumman sävyinen, sieltätäältä pilkahtaa pinkkiä ja liilaata. Kuitenkin jos jaksaa riittävästi klikkailla, voi niitä neounelmia myös sivustolta itseltään löytää.
Kaikki kuvat ovat TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti